Juan Carlos Llanos, Director General de Aliance Brother, s’incorpora a la junta directiva de L´ACEDE

Aquest mes d’octubre, Juan Carlos Llanos , Director General de Aliance Brother, ha fet efectiva la seva adhesió a l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE).

Juan Carlos LLanos, Director General de Aliance Brother , ha signat l’adhesió a l’ACEDE i passarà a formar part de la “Junta Directiva de l’Associació. “Fins ara he estat molt distant amb les associacions, però a l’ACEDE penso que hi ha quelcom més que pagar una quota. Crec que m’aportarà una gran experiència”. Ha reconegut Llanos.

Aliance Brother és la fusió de les marques Transportes LLanos i Mudanzas Euro-sur, i la nova creació Gestió Documental. La seva activitat principal abasta els serveis de mudances de particulars i oficines, el lloguer de vehicles de conducció industrial i la Gestió documental. Juan Carlos ha volgut ressaltar aquest últim, un servei entorn del document que va des de la digitalització fins a la destrucció del document. “Les pimes no coneixen totes les lleis de protecció de dades que s’han de complir per fer una bona gestió documental, nosaltres proporcionem l’espai i digitalitzem els documents, però també ajudem a complir amb la llei”.

Fuente: L´ACEDE 

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ir al contenido